Factor-C, LEGO Serious Play, Brainstormtechnieken, Visuele communicatie

ComQi faciliteert/begeleidt/bijeenkomsten.  
De nadruk kan liggen op een inhoudelijke vraag of het verbeteren van een proces. Om verandering tot stand te brengen, samenwerking te verbeteren, inzicht in processen te krijgen en te vereenvoudigen of gezamenlijk kennis te ontsluiten. ComQi maakt een opzet voor een bijeenkomst en stemt deze met u af. Bij grote groepen doet ComQi een beroep op haar netwerk om de aandacht  te geven die nodig is.

Naast de begeleiding van groepen, werkt Dénise ook als loopbaancoach en teamcoach. Daarbij zet zij passende methoden in om aan de gecoachte/team in beweging te krijgen en tot nieuwe inzichten te brengen. Denk aan GROW, LEGO Serious Play, Business Model You en visuele technieken. Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Dan bepalen we ook de coachingsvraag en periode waarin gewerkt wordt aan het thema. Kijk op de pagina over coaching.

    

 

      

ComQi geeft in-company trainingen en workshops:

  • creatief denken
  • visueel communiceren
  • Communicatieframe: je communicatiestrategie op 1 A3.
  • factor-C: lees meer over de methode.
  • Met behulp van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode
  • inspiratiesessie voor communicatieprofessionals op maat. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een dagdeel door samen met het team te werken aan een aanpak voor impactvolle communicatie. Dat gebeurt in een vertrouwde sfeer waarbij afwisselende en passende werkvormen deel uitmaken van het programma.

 

 

 Workshop visueel communiceren voor beginners

 

LEGO Serious Play en Factor-C gecombineerd

 

 

Factor-C training voor een projectteam