Coaching

Loop je vast in je werk? Lukt het niet zo goed met de samenwerking in je team? Of mag het wel wat creatiever in je organisatie? Overweeg dan de inzet van Denise Hamstra als coach. Het begint hoe dan ook met een vrijblijvende intake waarbij we kijken of we een klik hebben en de coachvraag verhelderen. Daarna besluiten we of en op welke manier Denise kan helpen bij de gewenste vraag.

Reken op inspiratie en motivatie onder andere door de inzet van creatieve middelen.

Loopbaancoaching

  • als je op zoek bent naar de volgende stap in je loopbaan
  • als je een andere koers wilt gaan
  • als je zelf graag aan de gang wilt met zelfonderzoek in relatie tot je werk

Aan de hand van een intake bepalen we wat de vraag is, hoeveel sessies we nodig hebben en welke middelen we gaan inzetten. Denk aan bijvoorbeeld wandelcoaching, waarbij we tijdens een wandeling met de vraag aan de gang gaan. Een andere vormen is de inzet van Visuele communicatie, waarbij we al tekenend helderheid krijgen al dan niet aangevuld door het canvasmodel Business Model You. Of we gebruiken...badeendjes om een opstelling te maken van de belangrijkste mensen in je werkomgeving. We kijken wat passend en wenselijk is.

Een communicatieprofessional -29 jaar zegt hierover:

Het coachingstraject dat ik bij Dénise volg, bevalt mij tot nu toe erg goed. Het traject werkt ontzettend motiverend, omdat je nieuwe inzichten krijgt en je gestimuleerd wordt buiten de vertrouwde paden te kijken. De coaching helpt daarnaast om veel meer de diepte in te gaan. Je komt erachter waar je écht blij van wordt, waar je écht goed in bent en waar je écht waarde aan hecht. Je gaat opzoek naar eigenschappen die jou onderscheiden van anderen en dat is heel waardevol. Dit alles doen we met een heel afwisselende werkwijze. Een stukje lezen, je verdiepen in stof, ervaringen met elkaar delen, tekenen, schrijven enzovoort. Dénise luistert daarbij altijd goed, ze motiveert en is to the point. Daarmee blijven zaken niet vaag, maar maken we het juist heel praktisch en concreet, zodat het realistisch is en goed toepasbaar in de praktijk. Het is een combinatie van denken én doen en dat werkt voor mij heel goed! 

Teamcoaching

Denise werkt graag met teams aan een verandering, innovatie of vernieuwing. Dit zijn maatwerkbijeenkomsten geheel afhankelijk van de vraag van de teamleider of projectleider. Denk aan samenwerken, elkaar beter leren kennen of de positionering van het team in de organisatie. Voor dit laatste is de inzet van Business Model Canvas een vaak gebruikte methode.

Creativiteitscoaching

Denise geeft professionals tools om creativiteit toe te voegen aan hun werk. Denk aan:

  • Visuele communicatie/zakelijk tekenen
  • Creatief Denken volgens de erkende Creatief denken methode van de Academie voor innovatief trainen
  • LEGO Serious Play: LEGO voor zakelijk gebruik

Erkend diploma

Denise heeft de opleiding tot professioneel coach gedaan bij de Akademie voor innovatief trainen.