Opdracht bij FSP afgerond

01-04-2019

Mijn opdracht voor het Fries Sociaal Planbureau (FSP) zit er weer op. In mei 2018 ben ik begonnen om de communicatie in kaart te brengen. Na de ontwikkeling van een communicatiestrategie ben ik met de uitvoering begonnen. En nu begint 'de nieuwe'.

De afgelopen maanden heb ik het FSP-team geholpen bij het kiezen van een richting, het in kaart brengen van de communicatie en het maken van een strategie. De benodigde restyling van de huisstijl vroeg om een nieuwe website. Daarvan het ik het projectmanagement gedaan. Ook het reguliere communicatiewerk (content, bedenken en organiseren van masterclasses/bijeenkomsten) heb ik voor mijn rekening genomen. En ik heb de collega's aan het tekenen geholpen nadat ik ze een workshop Visuele communicatie voor beginners had gegeven.

Inmiddels is Annet Koopmans gestart als vaste communicatieadviseur voor het Fries Sociaal Planbureau. Dus ik heb kunnen overdragen en afscheid nemen.

Op de foto zie je het FSP-team met handschoenen aan. Daarop staan de evaluatiepunten voor de communicatie. We hebben namelijk gezamenlijk teruggekeken op het afgelopen jaar en daar de tips en tricks uitgehaald die ervoor zorgen dat het FSP nog meer impact kan krijgen met de onderzoeken die ze doet.