Relaxed tekenen op een vrijdagmiddag met effect

16-09-2019

Afgelopen vrijdag ging een groepje professionals aan de slag met de basistechnieken visuele communicatie. Ze gaven aan het heel relaxed te vinden: met een muziekje erbij, stiften, pastelkrijt en thee/koffie.

Natuurlijk is dat niet alles. Fijn om te horen dat mijn workshops zo ontzettend leuk zijn om te volgen. Het is ook heel erg fijn om te horen dat de deelnemers er iets aan hebben. Afgelopen week kreeg ik vanuit verschillende hoeken te horen dat de tekentechnieken succesvol worden gebruikt. 

"Een werkrelatie vroeg me in welk opmaakprogramma ik de vacatures maak die ik op LinkedIn zet. Ze waren enorm verbaasd te horen dat ik ze zelf heb getekend. Ik heb ze meteen naar ComQi verwezen."

"Iedereen maakt hier zulke gave tekeningen. Ik wil dat ook leren."Vertelde een nieuwe medewerkster van een organisatie waar ik een half jaar geleden een in-company workshop Visuele Communicatie voor beginners heb gegeven. Nu komt ze naar een open-inschrijving workshop om het ook te leren.

Wil jij ook flappen van een werkproces leren tekenen? Geef je op voor de beginnersworkshop of kijk of je het in-company mag regelen (max 12 personen).